Prachtig weer, gave artiesten en superleuke festivalvibes! Als trotse supporter van Vestrock blikken we terug op een geslaagde editie van Vestrock in Hulst.

Dow Circles on Tour
Onze collega’s Melissa Dunkle en Jaap den Doelder verzorgden een mooie eerste editie van Dow Circles on Tour. Een volle zaal met geïnteresseerden in ons verhaal over Dow en onze circulaire doelen voor de toekomst. 

Tickets winnen
Graag willen we alle deelnemers bedanken voor de enthousiaste reacties op onze winacties voor festivaltickets, het was leuk om de hoge betrokkenheid te zien! In aanloop naar Vestrock zijn er zijn heel veel tickets weggegeven en hebben we winacties opgezet voor collega's en geïnteresseerden die graag naar het festival wilden gaan.

Zij hebben de hersenen laten kraken op diverse prijsvragen en ook de rebus is door velen succesvol ontcijferd. De Special Hunts werden drukbezocht, waarbij in grote getalen is gezocht naar de felbegeerde festivaltickets met backstage tour! Door collega's werden foto's gemaakt met de DowCircles photobooth en ook tijdens het festival zelf gingen de festivalgangers op de foto met onze photobooth. Zo werden er superleuke bandfotos’ gemaakt met onze coole DowVestrock photobooth op het festival zelf en we kunnen een aantal festivalgangers alvast verblijden met tickets voor de volgende editie van Vestrock.

Op naar de volgende events!
Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen. Jullie hebben deze winacties tot een groot succes gemaakt. We hopen dat degenen die tickets hebben gewonnen een mooie tijd hebben gehad op Vestrock! Voor degenen die dit keer niet hebben gewonnen, maak je geen zorgen, er komen nog andere leuke events aan!

Vestrock 2023
Winactie voor Vestrock 2024.
Vestrock festivalbrillen
Dow Circles on Tour met silent disco
Dow Circles photobooth
Dow Circles on Tour

Project status

Status

Voltooid

Meer info

Evenementen

Bekijk alle evenementen waar Dow aanwezig is, of door Dow georganiseerd worden.