Donaties in de Benelux

Dow Benelux BV blijft graag betrokken bij de mensen in de omgeving. Daarom hebben we onder meer een actief donatiebeleid.  

Daarmee willen we bijdragen aan lokale en regionale projecten die de kwaliteit van onze leefomgeving duurzaam verbeteren. We leggen daarbij accenten op natuur en milieu, onderwijs, innovatie en diversiteit en inclusie. Ook projecten die gerelateerd zijn aan de coronacrisis komen in aanmerking. 

Twee keer per jaar worden de binnengekomen donatieverzoeken behandeld en ingediend. Normaal gesproken is dat in het midden van het jaar en in het vroege najaar. Na afhandeling van het verzoek ontvang je altijd schriftelijk een reactie. 

Een donatieverzoek indienen?
Vul dan bijgaand formulier in en stuur een officiële aanvraagbrief per e-mail naar fnldona@dow.com. Deze brief moet volgende informatie bevatten: logo en naam van de stichting, adres, KVK- en BTW-nummer, IBAN, toelichting van project inclusief gevraagd bedrag (min. 1000 euro), naam en handtekening van contactpersoon. Graag in het onderwerp van de mail de projectnaam vermelden.  
We doneren niet aan individuele personen of organisaties met een winstoogmerk.

Donatie indienen

De laatste informatie over het indienen van donatieprojecten vind je altijd op deze website. 

Wij wensen je veel succes met de organisatie van jouw project!