Onze leefomgeving duurzaam verbeteren

Wij zijn graag betrokken bij de mensen in onze omgeving. Door als grootste werkgever in Zeeuws-Vlaanderen vele initiatieven en evenementen te ondersteunen, dragen we bij aan de leefbaarheid, het welzijn en de economie in onze regio. Zo hebben we ook een enthousiast donatieteam. Zij willen namens onze organisatie graag ondersteunen in lokale en regionale projecten die de kwaliteit van onze leefomgeving duurzaam verbeteren.

Donatie aandachtsgebieden
Donaties liggen altijd in lijn met onze organisatiewaarden. Aandachtsgebieden zijn natuur & milieu, onderwijs, innovatie, gemeenschap/vrijwilligerswerk en diversiteit & inclusie. Wil je een idee krijgen van projecten die wij ondersteunen, kijk dan zeker even hier.

Ons Terneuzen donatieteam

Het donatieteam van Dow Terneuzen bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s die werkzaam zijn binnen diverse afdelingen in onze organisatie, namelijk: Operations, R&D, EH&S en ondersteunende afdelingen zoals Inkoop en Communicatie. Onderdeel van ons donatieteam zijn:

  • Viola Dobbelaar (Europese Donatie Coördinator, woonachtig in Schapenbout)
  • Kimberley Dekker (Sourcing Specialist, woonachtig in Middelburg)
  • Cees van Houwelingen (Environmental Expertise & Regulatory Affairs, woonachtig in Terneuzen)
  • Matthijs Ruitenbeek (Research Scientist Plastics Processes & Circularity, woonachtig in Middelburg)
  • Bart Hendriks (Senior Production Engineer LHC, woonachtig in Lamswaarde)
  • Anneli Deij (Communicatiemedewerker, woonachtig in Middelburg)

Donatie indienen

Het team komt regelmatig samen om de binnengekomen verzoeken te beoordelen of om zelf donatieprojecten voor te stellen. Uiteraard ontvangt iedereen die een verzoek indient een schriftelijke terugkoppeling van het donatieteam. Hou er wel rekening mee dat er in verband met de administratieve afhandeling e.d. geruime tijd over heen kan gaan voor je een reactie ontvangt. Wil je weten of je project sowieso in aanmerking komt voor een donatie? Bekijk daarvoor de beslisboom hieronder.

Komt jouw donatie in aanmerking?

Komt jouw project in aanmerking en wil je een donatieverzoek indienen? Dat kan heel simpel. Via de rode knop hieronder vul je het formulier in, stuur daarnaast een officiële aanvraagbrief per e-mail via fnldona@dow.com. Om te voldoen aan de donatie-eisen moet de brief de volgende informatie bevatten: logo en naam van de stichting, adres, KVK- en BTW-nummer, IBAN, toelichting van het project inclusief gevraagd bedrag (min. 1000 euro), naam en handtekening van contactpersoon. Voor de duidelijkheid vragen we je om in het onderwerp van de mail de projectnaam te vermelden. We doneren niet aan individuele personen of organisaties met een winstoogmerk.

Donatie indienen

We zien je verzoek graag tegemoet en wensen je alvast veel succes met de organisatie van jouw project!