Contact met onze buren en omgeving

Via ons DowCircles platform delen we het nieuws en de laatste ontwikkelingen rondom onze fabrieken en organisatie. Zo willen we in contact zijn en blijven met onze buren (omwonenden) en andere geïnteresseerden in heel Zeeland en daarbuiten. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden waarin we van elkaar kunnen leren. Denk bijvoorbeeld aan open dagen, bijeenkomsten in onze regio en andere evenementen. Want wij willen een goede buur zijn en dat betekent dat we luisteren naar wat er speelt in onze directe omgeving, dat we duidelijk communiceren en dat we elkaar helpen waar mogelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden om in contact te komen en blijven met ons.

Onze omgevingsnieuwsbrief
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom onze organisatie? Schrijf je dan nu in voor onze digitale DowCircles-omgevingsnieuwsbrief

Onze social media kanalen
Volg jij onze socials al? Zo nemen we je mee in alles wat er speelt rondom Dow Terneuzen. Kies het social kanaal dat het beste past bij jouw interesses. We zijn actief op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. We vinden het uiteraard leuk om jouw reacties te lezen en te horen wat jij nog meer van ons wil zien.

Ons Terneuzen donatieteam
Het donatieteam van Dow Terneuzen bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s die werkzaam zijn binnen diverse afdelingen en fabrieken in onze organisatie. Meer info lees je hier.

Contact per mail 
Heb je vragen aan ons dan horen we die graag. Door een mail te sturen via onderstaand formulier horen we graag van je. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk of wij nemen contact met je op. Selecteer bij de aard van mijn verzoek: Duurzaamheid bij Dow Terneuzen (Dow Circles)

Contact via telefoon
Direct contact met ons, ook dat kan! Voor algemene vragen neem je contact op met onze receptie; 0115-671234. 

Klachten? Laat het ons weten
Heb je een opmerking of een klacht over geluid, geur of iets anders en je vermoedt dat de oorzaak daarvan op het Industrypark te vinden is? Dan kan je dit doorgeven via onze receptie, tel. 0115-671234. Ook als je je ongerust maakt over iets dat je hebt gehoord of gezien op ons terrein, kan je dit nummer bellen.