Op zaterdag 17 juni vond de eerste Roze Zaterdag in de provincie Zeeland plaats. Het evenement trok ruim 20.000 bezoekers naar Goes. Het werd een geweldige dag waar mensen vanuit heel Nederland genoten van het uitgebreide en diverse programma.

Als hoofdsponsor blikken we vol trots terug op een evenement, waar inclusie en diversiteit centraal stonden. Tijdens een geslaagde dag heeft een grote groep Dow collega’s haar steentje bijgedragen. Zij waren aanwezig om te feesten bij het Roze Podium en mee te te lopen in de Regenboog Parade. De Parade ging van start met de Drijvende Diva en trok langs diverse pleinen. Op de infomarkt ging het Dow team met geïnteresseerden in gesprek over diversiteit en inclusie. En tijdens een bezoek aan onze Dow stand ontvingen bezoekers een regenboogzonnebril en een coole tattoo.

"Het vieren van de Pride Month op de Roze Zaterdag was een gelegenheid om nog eens te bevestigen hoe we acties ondernemen om een verschil te maken en de LGBTQA+ gemeenschap in onze hele organisatie en daarbuiten te ondersteunen", zegt Anna Paola Barbato, EMEAI Talent Marketing Specialist bij Dow in Terneuzen. "Het was een genoegen om ideeën uit te wisselen met bezoekers uit heel Nederland en te zien hoe positief verrast ze waren over Dow en de manier waarop we inclusie betrekken in alles wat we doen."

Luca Senis, Logistics Director, voegt daaraan toe: "Roze Zaterdag in Goes was een keerpunt voor de regio op weg naar een meer inclusieve, diverse en rechtvaardige samenleving waarin verschillen in geslacht en seksuele geaardheid irrelevant worden. De aanwezigheid van Dow en de sponsoring van het evenement was een belangrijk statement om de inclusieve cultuur van ons bedrijf te vieren."

Roze Zaterdag in Goes was een fantastisch feest voor iedereen. Bekijk hieronder de aftermovie van dit geslaagde evenement.

Aftermovie Pink Saturday

Close

Project status

Status

Voltooid

Meer info

Evenementen

Bekijk alle evenementen waar Dow aanwezig is, of door Dow georganiseerd worden.