En de winnaars zijn…..
Vandaag heeft Dow de winnaars van de 4STAR-awards bekendgemaakt. Wij hebben onze logistieke partnerschappen gevierd, ideeën uitgewisseld en inzichten gedeeld in de 4 strategische pijlers van dit programma: Veiligheid, Service, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid.

Wij feliciteren de volgende partners met het winnen van een gouden award:

Peter van Egerschot, Senior Logistics Director, licht toe: "De 4STAR-award is een erkenning van 4 belangrijke elementen waar Dow naar op zoek is in de samenwerking met onze logistieke dienstverleners. Veiligheid is een topprioriteit, maar er wordt ook verwacht uitstekende, toonaangevende service aan onze klanten te bieden. Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid winnen snel aan belang in de huidige maatschappij."

Via verschillende paneldiscussies hebben we vandaag met onze logistieke partners inzichten gedeeld over sociale diversiteit, alternatieve brandstofmethoden en het Shipper of Choice- programma van Dow. Het was een inspirerende dag met lucratieve netwerkdialogen. Wij willen in het bijzonder alle externe sprekers bedanken die een presentatie gaven en deelnamen aan de boeiende discussies.

Damla Alisan (Alisan), Manon Van Opdorp (Van Opdorp), Jerome Flint (WEConnect International), Katelijne Walschaerts (H.Essers), Anna Bruhn (Bruhn), Hans Durinck (Katoen Natie), Jacco van Holten (Den Hartogh), Maura Joliffe (Brenntag), Marcel van den Eijnden (Evos), Jan Schoutten (Volvo), Diederick Luijten (Air Liquide).

Bekijk de aftermovie

Close
Winners 4STAR
Awards

Project status

Status

Voltooid

Meer info

Evenementen

Bekijk alle evenementen waar Dow aanwezig is, of door Dow georganiseerd worden.