De Roze Zaterdag komt naar Goes!

Een feest voor iedereen
Het evenement Roze Zaterdag wordt al sinds eind jaren 70 traditiegetrouw ieder jaar door een andere stad georganiseerd in de maand juni. Het evenement biedt ruimte voor informatie, debat, feest, ontmoeting en zichtbaarheid op het gebied van seksuele oriëntatie, genderidentiteit, expressie en sekse kenmerken. Het is een feest voor iedereen, door de hele stad zullen dan ook activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.

Trotse hoofdsponsor
Vanuit Dow hechten we veel waarde aan inclusie en diversiteit. We vinden het belangrijk om te laten zien dat mensen ongeacht hun kleur, geloof of geaardheid worden geaccepteerd. De komst van Roze Zaterdag naar Goes is voor ons een uitgelezen kans om onze denkwijze verder uit te dragen. We zijn dan ook trots dat we dit mooie evenement als hoofdsponsor mogen steunen.

Benieuwd naar het hele verhaal over het evenement en onze sponsoring? Je leest het hier

Save the date
Roze Zaterdag zal op 17 juni 2023 plaatsvinden in Goes.
Er is van alles te doen op deze dag, het volledige programma kun je op de site vinden.

Volledig programma 

Dow programma

Naast hoofdsponsor zijn wij op allerlei manieren aanwezig 17 juni, zoals:

Regenboog parade

Roze Zaterdag 2023 wordt feestelijk afgetrapt met een muzikaal ontvangst in de Stadshaven (Turfkade) met de 'Drijvende Diva' waarna een parade trekt langs de diverse themapleinen in Goes. Ook onze Dow-collega's lopen mee, zien we je daar?

  • 11.30 - 11.50u Drijvende Diva - Stadshaven
  • 11.50 - 13.30u Parade door de binnenstad, vertrekpunt Turfkade - Stadshaven

Infomarkt 12.00 - 17.00u - Bleekveld

Gedurende de dag vindt er een informarkt plaats op het Bleekveld bij theater de Mythe, en zijn er activiteiten in de aangrenzende bibliotheek. Onze collega's zijn aanwezig met een leuke stand om te laten zien wat inclusie en diversiteit voor ons betekent. Ga in gesprek met onze collega's en kom zeker even langs! Zo kun je er leuke festival zonnebrillen winnen en hebben we regenboog tattoos voor jullie. We maken er een gezellige middag van.

Wij hebben er zin in, jij ook?