Over Dow Circles

Uitleg van het concept Dow Circles
De verwijzing naar een cirkel verwijst allereerst naar onze ambities om uiteindelijk tot een volledig circulair productieproces te komen. Dat kan niet ineens, maar dit gaat stap voor stap. Soms grotere, soms kleinere stapjes. Aan de hand van onze hoofdthema’s Duurzaamheid, Innovatie en Veiligheid ontwikkelen we telkens nieuwe (deel)projecten. We nemen onze omgeving en geïnteresseerden daarin mee op dit platform.

Het rondmaken van de cirkel doen we niet alleen en kunnen we ook niet alleen. De cirkel van betrokkenheid - allerlei stakeholders - van klanten, leveranciers, samenwerkingspartners, collega’s én de omgeving rondom onze fabrieken willen we vergroten, en samen willen we kennis, ervaring en ideeën delen om te komen tot de beste resultaten. 

Via ons DowCircles platform zijn we continu in contact met onze buren (omwonenden) en andere geïnteresseerden in heel Zeeland en daarbuiten. Via Podcasts, video’s, long-reads en infographics delen we updates met onze omgeving. Tijdens open dagen, community bijeenkomsten en virtual events gaan we in gesprek met onze buren zodat we van elkaar kunnen leren. Want goede buren communiceren met elkaar en helpen elkaar. 

Door met veel aandacht aan bovenstaande te werken, hopen we dat de cirkel van impact steeds groter wordt, zodat toekomstige generaties nog comfortabeler en duurzamer kunnen leven met onze hoogwaardige producten. Zo maken we samen de cirkel rond. Doe je mee?

Close