Studenten maken kennis met Dow

Op 8 maart 2022 heeft Dow een zeer succesvolle virtuele Open Dag voor studenten van Scalda & Curio georganiseerd. Studenten die nieuwsgierig waren naar een typische werkdag van een Operator of R&D Technician, konden dit virtueel ervaren.

Ongeveer 80 studenten van Scalda en Curio namen deel aan het evenement om de cultuur van Dow te verkennen, onze lokale projecten voor een duurzamer milieu te ontdekken en te luisteren naar de succesverhalen van onze collega's. De studenten leerden hoe diverse collega’s aan een carrière bij Dow zijn gekomen, hoe hun werkdag eruit ziet en hoe wetenschap waarde kan toevoegen aan hun leven en aan de hele gemeenschap. Studenten konden ook antwoorden vinden op de sollicitatieprocedure en tips krijgen over hoe ze zich kunnen voorbereiden op een succesvol sollicitatiegesprek. 

Een woord van dank aan Felicia Vervaet, EMEAI Early Career Specialist, Jurgen De Vries en Ilse Raats, Senior Training Coordinators, die zich voortdurend inzetten om relaties aan te knopen met scholen in de regio.