In 2022 mocht Vestrock eindelijk ook haar festivaldeuren openen. Van vrijdag 3 juni tot en met zondag 5 juni vond het festival plaats en het was duidelijk dat iedereen weer toe was aan een feestje. Waar het weer op vrijdag en zaterdag top was, had het festivalterrein het op zondag zwaar met de vele regenval. Dat mocht echter de pret niet drukken. Het was een meer dan geslaagd evenement.

Trotse supporter van Vestrock 2022
Dow vindt het belangrijk om impactvolle, regionale initiatieven te ondersteunen in de vorm van een donatie. Vestrock is hier een mooi voorbeeld van. Het festival heeft de thema’s die belangrijk zijn voor Dow hoog in het vaandel staan. We zijn al vele jaren verbonden aan Vestrock en in 2022 trotse titelsponsor.

Tijdens het festival waren we als Dow aanwezig om te vertellen over wat we doen en onze projecten. R&D heeft de jongere generaties de eerste stappen van recylcing laten zien en op een eenvoudige wijze verteld waar Dow aan werkt. Leerzaam voor zowel de kinderen als hun ouders.

GEM-Stage
Eén van de eyecatchers van het festival was de GEM-Stage, mede mogelijk gemaakt door Dow. Deze toren wekt door middel van wind en zon zijn eigen energie op en voorziet daarvan het hele podium. Onze vrijwilligers hebben op een begrijpelijk manier de connectie laten zien tussen onze organisatie en de toren. 

Vestrock 2022 was op vele vlakken een succes en het was drie dagen feest. Benieuwd naar de beelden? Kijk hieronder de aftermovie van Vestrock 2022.

Aftermovie Vestrock 2022

Close