Op 21 april 2023 is Dow aanwezig tijdens de Top Women Tech Engineering Summit in Brussel. Top Women Tech is een wereldwijd platform vanuit Careers International, een organisatie die staat voor het promoten van diversiteit in STEM, leiderschap en werving.

Gedurende het evenement zullen 120 ambitieuze vrouwen met een achtergrond in STEM en 18 internationale topwerkgevers, waaronder Dow, elkaar ontmoeten. Aan de hand van een netwerklunch en rondetafelgesprekken worden waardevolle connecties gemaakt.

Tijdens een rondetafelgesprek zal Andrea De Las Heras Garciá, Business Development Manager, de aanwezigen zowel vertellen over haar carrière en werkplek. Ook legt ze uit waar Dow voor staat, wat we doen en hoe er naar de toekomst wordt gekeken. Naast Andrea zal Dow vertegenwoordigd worden door Laura Dierickx, Senior Turnaround Manager, en Felicia Vervaet, Senior Recruiter Operations. Dit drietal ambitieuze vrouwen is een goed voorbeeld van talent in STEM, leiderschap en werving, waar Top Women Tech voor staat.

Wil jij onze stand in Brussel bezoeken en deelnemen aan het rondetafelgesprek met #TeamDow?

Lees hier meer over de registratie en selectieprocedure van het evenement.