Woensdag 2 november waren we te gast bij de kernradenbijeenkomst van de Gemeente Terneuzen. Een overleg dat enkele keren per jaar wordt georganiseerd om de verschillende stad-, dorps en kernraden bij te praten op interessante ontwikkelingen.

Voor deze bijeenkomst in dorpshuis 't Meulengat (Sluiskil) waren wij uitgenodigd. Onze siteleader Kepa Diaz De Mendibil heette de aanwezigen welkom en ging in op het belang van het zijn van een goede buurman voor onze omgeving. Paul Dingenouts, eindverantwoordelijke Environment, Health en Safety, nam de microfoon over voor een korte presentatie over onze organisatie en een toelichting op onze routekaart op weg naar CO2 neutraliteit.

Tim Brouwer, Communicatiemanager, gaf meer uitleg aan de 16 aanwezige stad-, dorps, en kernraden over hoe we onze omgeving op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom onze organisatie. Een belangrijke rol is hierin weggelegd voor ons DowCircles platform, onze social media kanalen en de omgevingsnieuwsbrief. Daarnaast ging hij in op de manier hoe we de samenwerking opzoeken in de regio en de activiteiten van ons Terneuzen donatieteam. Het contact met onze buren en andere geïnteresseerden in heel Zeeland en daarbuiten is belangrijk voor ons. Zo kunnen we van elkaar leren en elkaar helpen.