200 medewerkers fietsen de Ride for the Roses

Dow Benelux onderhoudt nauwe relaties met de omgeving. Zo hebben we een actief donatiebeleid. Op die manier dragen wij bij aan lokale en regionale projecten die de kwaliteit van leefomgeving duurzaam verbeteren. We leggen daarbij accenten op natuur en milieu, onderwijs, innovatie en inclusie.

Jaarlijksen fietsen we mee in dit uniek fietsevenement. Op zaterdag 15 juni 2019 namen 200 Dow-collega's deel aan het Charity-evenement Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen. Een uniek wielerevenement dat zich inzet voor KWF Kankerbestrijding. Meer dan 3000 patricipanten en donateurs hebben een recordbedrag van 151.288 euro ingezameld voor de Nederlandse stichting die zich inzet voor kankerbestrijding.

Indrukwekkend evenement
Neldes Hovestad, voormalig siteleader Terneuzen: "Het is zo'n indrukwekkend evenement''. Ik kreeg kippenvel toen ik het nummer “The Rose” (het volkslied van dit evenement) hoorde op de markt in Terneuzen. De markt stond vol met mensen die aan dit evenement deelnamen. Ik ben er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan dit unieke wielerevenement dat zich richt op belangrijke waarden voor onze organisatie, zoals regionale gemeenschappen, liefdadigheid, teamspirit, vrijwilligerswerk en sport." 

Project status

Status

Voltooid

Meer info

Evenementen

Bekijk alle evenementen waar Dow aanwezig is, of door Dow georganiseerd worden.