Wij zorgen ervoor dat de natuur onderdeel is van het bedrijfsmatige beslissingsproces, zodat projecten niet alleen van waarde zijn voor het bedrijf, maar ook voor het ecosysteem.

Dow is zich als geen ander productiebedrijf bewust van de waarde van de natuur voor een goede leefomgeving en een duurzame planeet. Daarom wordt bij elke beslissing de natuur als afweging meegenomen. Dit doen we door productieprocessen zo duurzaam mogelijk in te richten, samenwerking te zoeken met natuurorganisaties, in de praktijk te brengen van natuurlijke oplossingen in het circulaire proces, of door eventuele negatieve natuurlijke afdrukken te compenseren. Dit doel zal nieuwe waarde creëren voor Dow en voor de maatschappij, doordat we bedrijven laten inzien hoe de natuur kan bijdragen aan positieve bedrijfsresultaten. 

Het tweekleurige blad in het icoon is een combinatie van wat goed is voor het bedrijf en wat goed is voor de natuur. Het plusje staat voor het feit dat winst voor bedrijf én natuur juist heel goed samen kan gaan. 

Al onze natuurprojecten op een rijtje?
Je vind ze hier:

Natuurprojecten

Alle doelen

Project status

Status

Actief

Meer info

Evenementen

Bekijk alle evenementen waar Dow aanwezig is, of door Dow georganiseerd worden.