Wij presteren op operationeel topniveau bij het efficiënt gebruik maken van natuurlijke grondstoffen, milieu, gezondheid en veiligheid.

Onze inzet voor veiligheid en toonaangevende bedrijfsprestaties zijn essentieel voor het succes van ons bedrijf, onze geschiedenis en onze “license to operate” in gemeenschappen over de hele wereld. Milieu, gezondheid en veiligheid staan altijd al centraal bij Dow. Dit is verankerd in alle Dow-werkprocessen en sinds 1995 vastgelegd in de 2005 doelstellingen voor E (environment), H (health) & S (safety). Ook in de 2025 Dow Duurzaam doelstellingen leggen we vast dat wij streven naar het realiseren van een operationeel topniveau op het gebied van veiligheid, efficiëntie bij gebruik van natuurlijke grondstoffen, emissies, milieu en gezondheid. En terwijl we dat doen, proberen we onze partners in de industrie te inspireren hetzelfde te doen. 

Het icoon is een optische illusie: afhankelijk van hoe je kijkt, zie je een schild dat symbool staat voor veiligheid of een driedimensionaal gebouw dat symbool staat voor onze bedrijven en de industrie. 

Alle doelen

Project status

Status

Actief

Meer info

Evenementen

Bekijk alle evenementen waar Dow aanwezig is, of door Dow georganiseerd worden.