Samen zorgen wij voor baanbrekende en duurzame innovaties in de chemie die bijdragen aan het welzijn van mensen en de leefbaarheid van onze omgeving.

We kijken naar de hele levenscyclus van onze producten om ervoor te zorgen dat onze innovaties steeds beter worden, zodat de wereld er dankzij onze producten beter uit komt te zien. We richten ons op het vergroten van de uiteindelijke positieve impact van onze producten. Dat doen we door ons bewust te zijn van de herkomst van onze grondstoffen en energie, hoe onze processen zijn ingericht, hoe onze producten worden gebruikt door klanten en hoe ze worden behandeld na gebruik. Want innovaties in de chemie zijn direct, en indirect, werkelijk van invloed op het welzijn van grote groepen mensen en de leefbaarheid van onze omgeving. 

Het groter-dan-teken in het icoon staat voor innovatie en optimisme richting de toekomst. De twee verschillende kleuren illustreren de verschillende soorten technologie die samen nodig zijn om duurzame innovatie mogelijk te maken. 

Project status

Status

Actief

Meer info

Evenementen

Bekijk alle evenementen waar Dow aanwezig is, of door Dow georganiseerd worden.