Dow update pagina

Het beschermen van onze medewerkers, omgeving en het milieu is en blijft ons belangrijkste aandachtsgebied in alles wat we doen. Via deze Dow Update pagina informeren wij onze buren, omwonenden, buurbedrijven en andere geïnteresseerden in Zeeland en daarbuiten over ongeplande activiteiten die ook buiten de grenzen van ons industriepark merkbaar zijn (bijvoorbeeld ongeplande fakkelactiviteiten of werkzaamheden met extra geluid).

 

Fakkelinstallatie werd geactiveerd

24/02/2023  10.05
Door snel en adequaat handelen is de procesverstoring verholpen en zijn fakkelactiviteiten afgerond. Wil je altijd op de hoogte zijn van nieuws rondom onze organisatie, dat kan! Schrijf je nu in voor onze digitale omgevingsnieuwsbrief. https://dowcircles.nl/nieuwsbrief

 

24/02/2023 08.30
Op dit moment zijn wij aan het fakkelen. Het belangrijkste veiligheidsonderdeel, de fakkelinstallatie, is geactiveerd. Overtollig product wordt gecontroleerd en veilig afgefakkeld. Het fakkelproces wordt uiteraard non-stop gecontroleerd door onze experts. Er zijn geen extra risico’s voor het milieu en de volksgezondheid. Onze collega’s doen er alles aan om de storing zo snel mogelijk te verhelpen en de eventuele overlast tot een minimum te beperken. Onze excuses voor de eventuele overlast. Meer informatie over onze fakkelinstallatie en de werking ervan vind je hier.  

Video:
In deze video vertelt Julie over het fakkelen bij onze installatie/onze kraker.

Ga naar de video

Alle informatie over fakkelen:

Fakkelen bij Dow in Terneuzen

Close